Continental on Vuoden Rengasvalmistaja 2022

Etusivu / Ajankohtaista / Continental on Vuoden Rengasvalmistaja 2022
  • Continental on Vuoden Rengasvalmistaja 2022: innovatiivisia tuoteteknologioita ja vastuullisuutta
  • Tire Technology International Awars for Innovation and Excellence -palkinto jaettiin Tire Technology -messuilla Hannoverissa

Tire Technology International (TTI)-lehti myönsi Continentalille Vuoden Rengasvalmistaja-palkinnon. TTI Awards for Innovation and Excellence-palkintoa pidetään yhtenä rengasalan merkittävimmistä palkinnoista. Palkinto huomioi rengasalalla tapahtuneen kehityksen ja edistysaskeleet maailmanlaajuisesti. Tämän vuoden arvostelukriteerit keskittyivät tuoteturvallisuutta ja vastuullisuutta edistäviin innovaatioihin. Palkinnon jakoi kansainvälinen tuomaristo, joka koostui yli 20 rengasalan johtavasta toimittajasta ja asiantuntijasta.

Matt Ross, Tire Technology International-lehden vastaava päätoimittaja, kommentoi: ”Vuoden Rengasvalmistaja-palkinto on perinteisesti erittäin haluttu palkinto omassa kategoriassaan. On todella hienoa, että Continental palkittiin jo kolmannen kerran, vielä heidän omalla kotikentällään. Tuomaristo oli vaikuttunut lukuisista yrityksen viime vuoden saavutuksista: ContiRe.Tex, toisen sukupolven Extreme E-rengas, laajalle ulottuva tutkimusyhteistyö ja Conti GreenConcept-rengas, vain muutamia saavutuksia mainitakseni. Continentalin sitoutuminen innovaatioihin ja vastuullisuuteen tekee heistä palkinnon arvoisia.”

Bernd Korte, Continentalin Platform Development & Industrialization Vice President, vastaanotti palkinnon ja sanoi: ”Olemme erittäin otettuja Vuoden Rengasvalmistaja-palkinnosta. Se motivoi meitä jatkamaan valitsemallamme polulla eli innovoimaan rengaskehitykseen ja jatkuvasti panostamaan turvalliseen, kustannustehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen liikkumiseen.”

Continental on voittanut arvostetun Vuoden Rengasvalmistaja -palkinnon kolme kertaa viimeisen kahdeksan vuoden aikana. 
Premium-renkaiden valmistaja otti hiljattain käyttöön ContiRe.Tex-teknologian. Uusi kestävän kehityksen teknologia lanseerattiin tuotantovalmiiksi vain muutamassa kuukaudessa. Sen avulla yritys voi korvata renkaan rungossa olevan tavallisen polyesterilangan kierrätetyllä langalla, joka on saatu uudelleenkäsitellyistä PET-pulloista. Tekniikka on paljon tehokkaampi kuin muut standardimenetelmät PET-pulloista saadun polyesterilangan jalostamiseksi. Tekniikassa käytetyt pullot tulevat alueilta, joilla ei ole suljettua kiertoa muovipulloille. ContiRe.Tex-teknologia vie Continentalin jälleen yhden askeleen kohti kokonaisvaltaista vastuullisuutta.