Continentalin uusi UltraContact-kesärengas on täynnä innovatiivista tekniikkaa

Etusivu / Ajankohtaista / Continentalin uusi UltraContact-kesärengas on täynnä innovatiivista tekniikkaa
  • Uusi kesärengas UltraContact tarjoaa pitkää käyttöikää ja kestävyyttä.
  • Uusi kumiseos takaa hyvät märkäpito-ominaisuudet ja alhaisen tiemelun.
  • UltraContact sopii sekä sähköautoihin että polttomoottoriautoihin.
  • Uutuus vastaa myös tämän päivän kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Continental esittelee UltraContact-kesärenkaan, jolla on erittäin pitkä käyttöikä ja joka täyttää niin tutut turvallisuusvaatimukset kuin muuttuvan yhteiskunnan trendit ja kestävän kehityksen tavoitteet. Kesärenkaaseen on suunniteltu uusi seos ja kulutuspinta siten, että kilometrimäärät ja maksimaalinen kestävyys yhdistyvät turvallisiin ajo-ominaisuuksiin ja alhaiseen vierintävastukseen.

Pitkän käyttöiän takaamiseksi kulutuspintaan on kehitetty uusi, erittäin kestävä kumiseos, joka tunnetaan nimellä YellowChili. Se koostuu verkosta kestäviä polymeeriyhdisteitä, joiden kuluminen on vähäisempää kuin tavallisten yhdisteiden. Laadukkaiden ainesosien ansiosta se lukittuu hyvin myös tienpintaan ja antaa hyvän pidon, mikä varmistaa tehokkaan liikkeellelähdön, tarkan ohjauksen ja lyhyet jarrutusmatkat.

Toinen tapa vähentää kulumista ja pidentää käyttöikää on räätälöity kulutuspinta. Suuren lamellimäärän ja vankan kulutuspinnan ripojen yhdistelmä takaa erinomaisen jäykkyyden ja vakauden, kun renkaan jälki jakautuu tasaisesti koko kosketuspinnalle. Vankan rakenteen ansiosta rengas on erittäin pitkäikäinen. Useat uuden UltraContactin rengaskoot on varustettu myös vannesuojalla, joka tuo lisäsuojaa sivuseinän alaosaan.

Lisää turvaa, tekniikkaa ja ajomukavuutta

Lyhyet jarrutusmatkat ovat renkaan tärkeimpiä ominaisuuksia. Uuden UltraContactin suuri määrä erilaisia vinoja lamelleja mahdollistaa veden poistumisen tehokkaasti kosketuspinnalta kulutuspinnan uriin ja renkaan olkapäihin. Tämä niin kutsuttu viistelamellikonsepti nopeuttaa veden poistumista ja takaa lyhyet jarrutusmatkat sateella.

Rengas- ja tiemelu vaikuttaa merkittävästi ajomukavuuteen. Fyysisesti äänet ovat eritaajuuksisia ääniaaltoja. Jotta ne pysyisivät alhaisina, UltraContactin kulutuspinnan keskiripojen välisiin uriin on muotoiltu pieniä elementtejä, jotka tunnetaan melunvaimentimina. Ne vähentävät melupäästöjä veden poistumista estämättä.

Uudelleenmuotoillussa sivuseinässä näkyy ensimmäistä kertaa Continentalin tulevien rengassukupolvien uusi neliosainen muotoilu. Tuotteen nimi on sijoitettu selkeästi näkyviin rengaskokoa vastapäätä. Sivuseinässä on lisäksi kaksi suurta Continental-logoa. Laadukkaat muotoiluelementit näkyvät logojen sekä malli- tai kokomerkinnän välissä. Lisäksi tuotteen nimi näkyy myös kulutuspinnan urissa.

UltraContact-kesärenkaat on suunniteltu sekä kalustoasiakkaille että yksityisautoilijoille. Uutuus sopii niin sähköautoihin kuin perinteisiin polttomoottoriautoihin.

Lisätietoja

Continental Rengas Oy
Sami Hagelberg
Head of Sales Trade
puh. 040 193 5727
sami.hagelberg@conti.de