Kesärengasvertailun ykkönen: PremiumContact™ 6

Etusivu / Ajankohtaista / Kesärengasvertailun ykkönen: PremiumContact™ 6
  • Tuulilasi 3/2022 -lehti pisti kesärenkaat paremmuusjärjestykseen.
  • Vertailun kirkkaaseen kärkeen kiri Continental PremiumContact 6.
  • Testivoittaja arvioitiin muun muassa ”joukon parhaaksi pysähtyjäksi”.

Tuulilasin vertailussa oli mukana eri valmistajilta koon 205/55 R16 -kesärenkaita. Renkaat testattiin viime lokakuussa Etelä-Ranskan Mirevalissa, jossa sää vastasi tyypillistä suomalaista kesäpäivää.

Pisteitä jaettiin kymmenellä osa-alueella: jarrutus, kaarrepito märällä pinnalla, ajettavuus märällä pinnalla, vesiliirto, vesiliirto kaarteessa, jarrutus kuivalla pinnalla, ajettavuus kuivalla pinnalla, polttoaineenkulutus, melu ja mukavuus.

Jokaisella testirenkaalla oli mahdollisuus kerätä yhteensä sata pistettä. Continental PremiumContact™ 6 keräsi vertailun suurimman potin ja kiri 89 pisteellä selkeäksi testivoittajaksi.

Tuulilasin arvion mukaan Continental PremiumContact™ 6 on ”joukon paras pysähtyjä”: rengas ansaitsi jarrutuksesta niin märällä kuin kuivalla pinnalla täydet pisteet. Maksimipisteet tuli myös ajattavuudesta märällä ja kuivalla pinnalla sekä kaarrepidosta märällä pinnalla. Rengas sai testaajilta kiitosta niin ikään ohjaustuntumasta, tasapainoisuudesta ja helposta hallittavuudesta ääritilanteissa.

LÄHDE: Tuulilasi 3/2022 kesärengasvertailu

Lisätietoja

Continental Rengas Oy
Heidi Westerlund
Head of Marketing
puh. 040 566 6299
heidi.westerlund@conti.de