PremiumContact™ 6 poimi Tekniikan Maailman kesärengasvertailussa täydet viisi tähteä

Etusivu / Ajankohtaista / PremiumContact™ 6 poimi Tekniikan Maailman kesärengasvertailussa täydet viisi tähteä
  • Tekniikan Maailma 6/2022 -lehti vertaili kesärengaskauden uutuudet ja tutut mallit.
  • Vertailun jaetulle ykköspaikalle nousi Continental PremiumContact 6.
  • Testin mukaan ”Continental on huipputuote, jossa pito ja ajettavuus ovat erinomaisella tasolla”.

Tekniikan Maailman vertailussa oli mukana yksitoista eri valmistajien kesärengasta kokoluokassa 225/45 R17. Vertailuun valikoitiin normaaliin ajamiseen ja tavalliseen perheautoiluun tarkoitettuja renkaita nopeusluokissa W ja Y.

Pisteitä jaettiin osa-alueilla jarrutuspito märällä ja kuivalla pinnalla, ajettavuuspito märällä, vesiliirto suoralla, ajo-ominaisuudet märällä ja kuivalla, melu, mukavuus sekä vierinvastus.

Continental PremiumContact™ 6 keräsi täysiä kymppejä ja kiitettäviä arvosanoja niin märällä kuin kuivalla pinnalla. Testaajien mukaan Continental on kuivalla pinnalla vertailun ykkönen: ”jarrutuspito on hieno ja ajettavuus oppikirjasta”. Märällä pinnalla ajosta pisteitä ropisi erityisesti ”upeasta pidosta ja helposta hallittavuudesta kaikissa ajotilanteissa”. Kiitosta tuli myös renkaan hiljaisuudesta.

Kärkipaikka jaettiin lopulta tasaisesti neljän renkaan kesken. Täyteen viiteen tähteen ja arvosanaan 8,9 ylsivät Continental PremiumContact™ 6:n kanssa Goodyearin, Michelinin ja Nokian testirenkaat.

LÄHDE: Tekniikan Maailma 6/2022 kesärengasvertailu

Continental PremiumContact™ 6 valittiin myös maaliskuussa ilmestyneen Tuulilasi 3/2022 -lehden kesärengasvertailun kirkkaaksi ykköseksi. Testivoittaja arvioitiin muun muassa ”joukon parhaaksi pysähtyjäksi”, ja rengas ansaitsi täydet pisteet jarrutuksesta niin märällä kuin kuivalla pinnalla.

Lisätietoja

Continental Rengas Oy
Sami Hagelberg
Head of Sales Trade
puh. 040 193 5727
sami.hagelberg@conti.de