Rengasmarket Tili

Rengasmarket Tili rengasmarket tili logo orange 1 Rengasmarket

Osta nyt

Maksa vasta elokuussa!

Ostaessasi renkaat Rengasmarket Tilillä, saat laskun vasta elokuussa 2023. Valitset itse sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Kampanja-aika 15.3.- 31.5.2023

Hae tiliä lähettämällä viesti RENGASMARKET numeroon 18 311

Rengasmarket Tili RM rengas rahoitus kuva Rengasmarket

* Esimerkkiostos: 1 000 €, maksettava kokonaismäärä: 1 047 €. Osamaksuerät 12 kpl. Osamaksuerä/kk: 87,24 €. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. Luoton kustannukset: 46,80 €. Vuosikorko 0 %. Todellinen vuosikorko: 8,16 %.

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Rengasmarket Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Laskelma on voimassa 15.1.2021 jälkeen avatuilla tileillä. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Rahoituksen tarjoaa

resurs_logo_uusi

Rengasmarket Tili on fiksu ja vaivaton tapa rahoittaa uusien renkaiden osto. Voit itse päättää haluatko maksaa laskulla vai sinulle sopivissa erissä.

Tilin hakeminen

  • Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lähetä puhelimitse tekstiviesti RENGASMARKET numeroon 18 311.
  • Kun tiedät tarvitsemasi rahoituksen määrän, voit myös hakea luottoa klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täyttämällä sähköisen lomakkeen. Voit myös asioida paikan päällä myymälässämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme on apunasi.
  • Luotonantajana toimii Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Saamasi edut

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään.
  • Kampanja-aikana 15.3.-31.5.2023 saat laskun kotiisi vasta elokuussa 2023, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Tilin avaaminen on sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen3

Kysy lisää Rengasmarket Tilistä

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, kampanjasta tai tiliehdoista, olethan yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma klo 11–17 ja ti–pe klo 10–17). Ajankohtaiset yhteystiedot voit varmistaa Resurs Bankin sivuilta.