Punkteringstjänst

Däckmarket Punkteringtjänst ger dig extra trygghet om däcket punkteras.

Tjänsten aktiveras om bilens däck skadas så, att det inte mera går att köra. Tjänsten ersätter kostnaden för däckbyte på plats eller för tillfällig reparation med bilens egen reparations kit. Tjänsten ersätter inte kostnaden för varken själva produkten (däck) eller installationsarbetet efter punkteringsfallet.

Avsikten är, att i de fall då bilen måste bärgas, bärgas den i första hand till en Däckmarketaffär eller alternativt till en annan affär som säljer Continental. Om avståndet till dessa affärer är längre (över 10 km) än till någon annan affär, som är kapabel till att reparera eller installera ett nytt däck, bärgas bilen till den närmaste däckaffären oavsett affärens produktsortiment. Tjänsten gäller i Finland och för fordon upp till 3500 kg (person-och paketbilar). Tjänsten gäller inte för släpvagnar eller motsvarande som är anslutna till fordonet. Servicen är tillgänglig 24 timmar i dygnet.

Däckmarket Punkteringtjänsts telefonnummer är 09 374 77 550.

Tjänsten är i kraft 12 månader från registreringen.

Registrera dig här

Villkor och begränsingar:

Tjänsten förutsätter att kunden skall registrerar sig till Däckmarket Punkteringtjänst på förhand i adressen www.rengasmarket.fi inom två (2) veckors tid från däckens inköpsdatum..

Vid registeringen skall kunden ge den information som begärs av Däckmarket Punkteringtjänst. Tjänsten är i kraft omedelbart efter det att registreringen har bekräftats per e-post. Kunden ansvarar för de uppgivna uppgifternas riktighet. Tjänsten är fordonsspecifik och gäller endast i Finland. Tjänsten ersätter inte bärgningar eller andra tjänster som kunden beställt på annat sätt.

Däckmarket Punkteringtjänst-servicecenter bemannas av erfaren och språkkunnig personal som talar finska, svenska och engelska.

Om däcket skadas – är hjälpen nära. Ring: 09 374 77 550!

När du köper en däckserie (4st) av Continental, Gislaved, Matador, Barum eller Viking från Däckmarket får du DÄCKMARKET PUNKTERINGTJÄNST för 12 månader på köpet. Tjänstens användning förutsätter att registreringen görs inom två (2) veckor från inköpet av däcken.