Continental ja Tour de France jatkavat yhteistyötä vuoteen 2027 asti

Etusivu / Ajankohtaista / Continental ja Tour de France jatkavat yhteistyötä vuoteen 2027 asti
  • Luottamusta ja yhteistyötä 10 vuoden ajan
  • Continental on kisan pääyhteistyökumppani, turvallisuuspartneri, voittajan pyöränrenkaiden valmistaja ja virallisten tour-pyörien rengastoimittaja
  • Continental ja tour-järjestäjä A.S.O keskittyvät kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen

Tour de France alkaa Kööpenhaminassa 1.päivä heinäkuuta ja Continental on ilmoittanut jatkavansa pitkäaikaista, ja luottamukseen perustuvaa yhteistyötä ja tapahtuman sponsorointia vuoteen 2027 asti. Continental on yksi viidestä pääyhteistyökumppanista ja voittajan tukijasta yhdessä Tourin järjestäjän A.S.O (Amaury Sport Organisation) kanssa ja on aktiivisesti mukana tekemässä maailman suurinta ja tärkeintä pyöräilykisaa myös tulevina vuosina. Continental panostaa erityisesti Tourin turvallisuuteen ja vastuullisuuteen. Uusi renkaiden ContiRe.Tex- kierrätysteknologia on jo käytössä tämän vuoden kisassa.

Tour de Francen vahva tukija vuodesta 2017 lähtien
Christian Prudhomme, Tour de Francen johtaja, on ilahtunut yhteistyön jatkumisesta: ”Continental on yksi tärkeimmistä ja läheisimmistä Tour de Francen innovaatiokumppanuuksista. Olemme ylpeitä voidessamme hyödyntää Continentalin asiantuntijuutta rengasteknologian ja vastuullisuuden saralla vielä viiden seuraavan vuoden ajan. ” Yhteistyö Tour de Francen ja Continentalin kanssa alkoi vuonna 2017. Continental oli jo silloin virallinen huoltoautojen rengastoimittaja ja voittajan pyöränrenkaiden valmistaja. Yksi viidestä pääyhteistyökumppanista Continental on ollut vuodesta 2019 lähtien. ”Odotamme innolla menestyksekästä yhteistyötä. Tärkeät aiheet, erityisesti tieturvallisuus ja vastuullisuus, yhdistävät meitä ja muodostavat kestävän pohjan kumppanuudelle”, sanoo Ferdinand Hoyos, Continentalin Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan rengasliiketoiminnan johtaja.

Continental tukee vastuullisempaaa Tour de Francea
Ammattipyöräilijöiden renkaiden suorituskyvyn edistämisen lisäksi vastuullisuus kaikessa liikkumisessa on erittäin tärkeää Continentalille. Yrityksen tavoitteena on tulla kestävän rengasvalmistuksen edelläkävijäksi vuoteen 2030 mennessä. Nämä tavoitteet halutaan saavuttaa myös sponsoriyhteistyöhössä Tour de Francen kanssa. ”Tuemme Tour de Francen pyrkimyksiä kohti vastuullisempaa toimintaa. Esimerkiksi tänä vuonna varustamme kisan viralliset huoltoautot renkailla, jotka perustuvat ContiRe.Tex-teknologiaan,” sanoo Hoyos, ”Jokainen rengassetti sisältää kierrätetystä PET-materiaalista valmistettua polyesteria- korkean luokan turvallisuusstandardeja ja luotettavaa renkaiden suorituskykyä noudattaen.”

Continental on tänä vuonna kuuden ammattilaistiimin rengaskumppani: Ineos Grenadiers, Groupama-FDJ, Bahrain-Victorious, Movistar Team, Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux ja Team Arkéa-Samsic tavoittelevat voittoa käsityönä tehdyillä GP5000 pyöränrenkailla saadakseen paikan podiumilla.

Tour starttaa ensimmäistä kertaa Tanskasta
Tour de Francen 109. osakilpailu alkaa heinäkuun 1. päivänä Euroopan pyöräilypääkaupungissa Kööpenhaminassa ja päättyy noin 3 335 kilometrin ja 21 vaiheen jälkeen Pariisin upealle Avenue des Champs-Élysées -kadulle.