Rengasmarket yrityksenä

Ryhdy sinäkin itsenäiseksi Rengasmarket kauppiaaksi!

Yksityinen kauppias lähellä sinua

Rengasmarket on kotimainen, yli 60 kauppiaan muodostama autonrenkaiden vähittäismyyntiketju. Tarjoamme parhaat tuotteet eli auton renkaat ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti yhdessä Continental Rengas Oy:n kanssa, jotta viimeisin tietotaito on aina käytettävissämme. Ensimmäiset Rengasmestarit valmistuivat jo 2008.

Miksi Rengasmarket?

Kaikki Rengasmarket-jäsenliikkeet ovat renkaiden ja vanteiden erikoisliikkeitä oheispalveluineen. Kaikkien jäsenliikkeidemme liiketoiminta on myös vakiintunut huipuksi omalla talousalueellaan.

Rengasmarketin jäsenliikkeiltä sekä kuluttajat että yritysasiakkaat saavat omaan tarkoitukseensa parhaiten sopivat renkaat: Continental, Gislaved, Viking ja Matador. Myös asennustyö sujuu nopeasti ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla. Laaja ketjuverkostomme palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen.

Avaa oma Rengasmarketin jäsenliike

Mikäli olet itsenäinen, aktiivinen ja eteenpäin pyrkivä rengasyrittäjä (tai haluat vaihtaa ketjua) ja haluat toiminnassasi tulosta, ota yhteyttä. Katsotaan yhdessä, mitä voimme tehdä toimintasi kehittämiseksi.
Kun liityt vahvaan Rengasmarket-ketjuumme, vahvistat asemaasi rengasmarkkinoilla. Olemme sitoutuneet pitkään yhteistyöhön kaupan ja rengasvalmistajan välillä.
Yhteistyökumppaninamme toimii yksi maailman suurimmista talvirengasvalmistajista Continental. Suomessa Continentalia edustaa Continental Rengas Oy, joka tukee ja kehittää toimintaamme jatkuvasti.

Yhteistyökumppanuuden etuja

Yhteistyökumppanuutemme merkitsee valinnan vapautta.

  • Päätät itse yrityksesi asioista.
  • Pysyt taloudellisesti itsenäisenä.
  • Saat myyntiisi yksinomaan Rengasmarket-ketjulle suunniteltuja tuotteita.
  • Saat kannattavat ostoedut.
  • Saat kaupallista ja teknistä koulutusta.
  • Saat tyylikkään ja näyttävän visuaalisen ilmeen liikkeeseesi.
  • Tuemme myyntiäsi keskitetyn Rengasmarket-kattomainonnan avulla ja luotettavat markkinointikumppanimme tukevat sinua paikallisessa markkinoinnissasi.

Tervetuloa Rengasmarket-kauppiaaksi!